Betrouwbaarheid dankzij kwaliteit

Wij zorgen voor optimaal beschikbaar spoor, zodat het klantproces 24/7 door kan gaan

Onze klanten gebruiken het spoor voor de aan- en afvoer van grondstoffen en eindproducten. Het is voor hen van het grootste belang dat het spoor beschikbaar is zonder dat zij zich daar zorgen over hoeven te maken. En dat is precies waar wij voor zijn! Wij houden het spoor in perfecte conditie en tonen dat aan. Dat kan alleen omdat kwaliteit – naast veiligheid en duurzaamheid – bij ons voorop staat.

Veilig en betrouwbaar

Wij hebben het ISO certificaat 55001. Dit is een internationale norm die de eisen voor het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem voor assetmanagement specificeert. Met ons gecertificeerde concept van smart maintenance en assetmanagement kunnen we onderhoud steeds beter voorspellen. Dat bespaart kosten en geeft helderheid naar de toekomst.

Beheer in 3 stappen

Wij beheren het spoor in 3 stappen

  1. Conditiemeting. We beginnen met een conditiemeting; zo krijgt de klant goed inzicht in de status van het spoor.
  2. Preventief onderhoud. Op basis van de conditiemetingen bepalen we welke werkzaamheden nodig zijn om de infra de komende 5 jaar veilig en beschikbaar te houden. Het voorspellen van het onderhoud is kostenbesparend en zo wordt het optimale uit de levenscyclus behaald. De klant krijgt inzicht in de onderhoudskosten over de komende vijf jaar.
  3. Instandhoudingsdocument. De conditiemeting wordt getoetst aan de hand van een instandhoudingsdocument waarin de eisen staan vermeld.

Wij staan ook voor

Pagina

Duurzaamheid

Lees meer
Lees meer over Duurzaamheid

Pagina

Veiligheid

Lees meer
Lees meer over Veiligheid