Circulair waar het kan!

Circulair ? waar het kan! Bij Strukton Rail Short Line hergebruiken we onderdelen waar mogelijk. Zoals hier bij AEB in Amsterdam, waar wij vorige week dwarsliggers en ballast vernieuwden. De dwarsliggers en de meeste bevestigingsmiddelen hadden hun eerste leven in het hoofdspoor en genieten nu een tweede leven bij AEB.

Ook de ballast komt uit het hoofdspoor en kan er na een zeef- en wasbeurt bij GBN weer prima tegenaan. De spoorstaven zijn niet vernieuwd; anders hadden we deze ook elders vandaan gehaald. zie onze duurzame daad #95 (duurzamedaden.strukton.com).

Meer nieuws

Artikel

Primeur met bamboe dwarsliggers

Lees meer
Lees meer over Primeur met bamboe dwarsliggers

Artikel

Staatssecretaris geeft startsein voor railterminal Lage Weide en batterijloc

Lees meer
Lees meer over Staatssecretaris geeft startsein voor railterminal Lage Weide en batterijloc

Artikel

Hoe ons spoor een tweede leven krijgt

Lees meer
Lees meer over Hoe ons spoor een tweede leven krijgt
Al onze verhalen